«Луганщина у полум’ї повномасштабної війни». Поділись своєю історією про війну! Доля кожного важлива!

Державний архів Луганської області започаткував проєкт «Луганщина у полум’ї повномасштабної війни», мета якого є збирання та збереження сучасної історії: не викривленої, не спаплюженої антиукраїнськими наративами, а справжньої – Вашої!

24 лютого 2022 року є найдовшим днем нашого життя, який ніяк не скінчиться. Кожен з Вас має свою унікальну історію. Хтось втратив своїх рідних та близьких, хтось втратив свої будинки та майно, хтось пішов добровольцем захищати нашу Україну, хтось почав волонтерити та допомагати. Розкажіть про це!

Візьміть участь у новому проєкті Державного архіву Луганської області. Для цього необхідно лише записати свої спогади та переживання. Діліться своїми спогадами, тими, якими Ви можете поділитися. Не мовчіть!

Важливо, щоб наші нащадки знали про те, що насправді відбувалося в Україні під час війни та краще розуміли кожного з нас. Ми не можемо будувати майбутнє, не знаючи минулого.

Надана інформація буде використовуватись тільки з Вашого дозволу згідно із Законом України «Про Національний архівний фонд та архівні установи».

За додатковою інформацією звертатися до Державного архіву Луганської області на електронну скриньку: d_arhiv@loga.gov.ua або за номерами: +380990110950, +380938613639.

Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.