Свято Останнього дзвоника

Сьогодні у школах нашого міста, на жаль, не лунають «останні дзвоники». Завершується наш навчальний рік не на шкільному подвір'ї і цього дня ми не разом усією нашою родиною...

Але упродовж року на цю мить з нетерпінням чекали школярі та їх батьки. Для тих, кому належить ще продовжити шкільне навчання, це свято радісно сповіщає про початок літніх канікул. Тож від усього серця бажаємо учням молодших та середніх класів гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.

А для наших дев'ятикласників ця дата нагадує про те, що закінчилися 9 років яскравого життя у нашій гімназії і вони продовжать навчання у інших навчальних закладах нашої країни.

Бажаємо кожному дев' ятикласнику, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя. Адже ви – надія нашої країни, люди, від яких залежить, якою в майбутньому стане Україна.

Сьогодні ми висловлюємо безмежну подяку нашим вчителям за їхню щоденну натхненну, самовіддану, творчу роботу. Ви чекали цього дня не менше ніж школярі, ми впевнені у цьому!)

Красно ДЯКУЄМО за участь у численних конкурсах, олімпіадах, змаганнях. Цього навчального року наші вихованці мали безліч перемог і у цьому є ваша заслуга!

Підбиваючи підсумки шкільного конкурсу - огляду на кращий класний колектив "Зроби крок" маємо такі результати :

І місце - 3-Б клас,

ІІ місце - 4-Б клас,

ІІІ місце - 1-А клас.

Результати серед 5-9 класів :

І місце - 7 клас,

ІІ місце - 5 та 8 класи.

ВІТАЄМО КЛАСНІ КОЛЕКТИВИ З УСПІШНИМ ЗАВЕРШЕННЯМ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!

Всім нашим любим батькам зичимо, щоб дітки обов’язково виправдали ваші батьківські надії та стали гідним продовженням свого роду.

Тож вітаємо сьогодні усіх зі святом Останнього дзвоника, з закінченням ще одного навчального року, який кожному подарував нові знання, враження, звершення.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

До нових зустрічей, шкільна родино!

#україна #лисичанськ #гімназія2 #хвиля #останнійдзвоник2022
Кiлькiсть переглядiв: 73

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.