Повернутися до звичайного режиму

Наш шкільний рій «Залізні вовки» посів І місце!

Усе пройшло у дусі справжніх козацьких традицій. І, навіть, запалала «Ватра»! 3 листопада 26 команд - «джур» та « молодих козаків», які пройшли гарт і отримали розуміння козацької справи, знову змагалися . Цього разу - в творчо-мистецькому конкурсі « Ватра» 1 міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово- патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»).

Учасники конкурсу представили на розсуд журі відео-візитівки шкільних козацьких роїв. В творчій формі знайомили з організацією міні-самоврядуванням та устроєм життя юного козацтва, атрибутикою і символікою рою, жартували та хвацько демонстрували елементи бойового мистецтва. Вправно доводили , що саме в дусі справжніх козаків - виконувати не тільки спортивні і військово-прикладні випробування , а й презентувати мистецьке завдання.

При оцінюванні виступів вибагливі судді прискіпливо звертали увагу на: творчий підхід до виступу, наявність назви, гасла, ройової атрибутики, звіт про діяльність рою, відповідність параметрів зйомки та сценічну культуру конкурсантів.

Серед представлених конкурсних відеороликів членами журі визначена «трійка» найкращих шкільних козацьких роїв старшої та середньої вікових категорій.

Наш шкільний рій «Залізні вовки» посів І місце!

Вкотре, переконуємось, що Джура – це не просто гра. Це - великий світ, в якому переплелися знання, творчість та випробування на єдність.

Шануймо традиції !

Кiлькiсть переглядiв: 95

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.