День Захисника України

У глибину століть сягає історія нашого народу, і чим більше минає часу, тим яскравіше ми її уявляємо. А символом незламної волі та могутності України до наших днів є козацтво.
Напередодні Дня Захисника України до школи завітали почесні гості: Ткаченко Віталій - фельдшер Луганського прикордонного загону, Пліченко Володимир - підполковник, начальник відділу комплектування Луганського прикордонного загону, Борисенко Денис - волонтер, куратор патріотичного виховання молоді, та волонтери : Володимир Іванович, Король Олексій, Андрій Рачков.
Гості були запрошені на конкурсну програму "Козацькому роду нема переводу", яка пройшла у 4-Б класі. Шкільний молодший рій "Барвінчата" змагався за звання найкмітливіших, найсильніших, найрозумніших козаків. Військові також взяли участь у змаганнях та показали відмінний результат. У результаті програми - перемогла міцна дружба!
Також цього дня пройшли уроки мужності у 8-9 класах та урок основ тактичної медицини. Школярі мали змогу поспілкуватися особисто з військовими, поставити їм запитання, які хвилюють сучасну молодь та особисто спробувати надати собі медичну допомогу у військових умовах.
Учениці 8 класу Коростильова Євгенія та Кошелєва Вікторія, напередодні свята, взяли участь у міському етапі творчого конкурсу "Захисники України" та здобули перемоги : Євгенія у номінації "Образотворче мистецтво" - І місце, а Вікторія у номінації "Поезія" - ІІІ місце. Дівчата продемонстрували свої творчі роботи та були нагороджені грамотами.
Щиро Дякуємо гостям та учням школи за такий цікавий день. Усім бажаємо здоров'я та миру!
Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.