Знайомство з професіями

10 лютого 2021р. у Лисичанській школі І-ІІІ ступенів № 2 відбулась зустріч учнів 8 і 9 класів з викладачами та студентами Лисичанського промислово-технологічного коледжу,в ході якої майбутні випускники познайомились з такими професіями,як «менеджмент», «галузеве машинобудування», «хімічна технологія та інженерія», «підприємництво,торгівля та біржова діяльність»,а також з умовами прийому та навчання.

За плідне співробітництво у справі профорієнтації молоді , результативну роботу, за загальний інтерес і взаємодопомогу у вихованні молоді Луганщини педколектив школи отримав подяку від адміністрації ЛПТК.

Учні школи з великим інтересом переглянули презентацію та яскравий виступ агітбригади Лисичанського промислово-технологічного коледжу ,прослухали розповідь викладачів,отримали флаєри з корисною інформацією. Дуже приємно,що у складі агітбригади були випускники нашої школи Воробьйов Ростислав та Кушнір Катерина.

Профорієнтаційна підтримка учнів в процесі вибору професії є дуже важливим чинником для самовизначення випускника. Адже вибір професії – одне з найвідповідальніших рішень, які приймає людина в житті.

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.