Професійні рубежі

Яскравим акордом завершилася робота команди "Кураж" Лисичанської загальноосвітньої школи № 2 над проектом "Професійні рубежі". Починаючи з квітня, учні 8 та 9 класів знайомилися із виробництвами Лисичанська та Луганської області. Завдяки співпраці із Лисичанським центром зайнятості школярі взяли участь в обласному презентаційному форумі «Живи й навчайся в Україні", відвідали Панчішну мануфактуру в м. Рубіжне, побували у центральних відділеннях "Приватбанку" та "Ощадбанку".

Найяскравішими ж були враження від екскурсій у виробничі цехи нашого постійного спонсора КЦ "Кураж". Ми двічі побували на виробництві найсмачніших тортиків та тістечок, ближче познайомилися із продукцією цеху й вирішили, що будемо представляти продукцію саме цього підприємства. Наша команда випустила рекламний буклет та відеоролік про кондитерський цех. А сьогодні на обласному профорієнтаційному фестивалі "Професійні рубежі" ми представили свою піар-кампанію.

Оцінювання відбувалося в трьох номінаціях: "Найкращий буклет", "Найкращий відеоролік" та "Найкраща презентація". У всіх номінаціях наша команда "Кураж" посіла призові місця", а в номінації "Найкраща презентація" ми стали переможцями. Спільна робота команди вчителів і учнів нашої школи гідно оцінена!!! Наші діти та вчителі найкращі!!! Дякую всім, хто долучився до проекту!

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.