«Переможці конкурсів»

Нестеренко Дар'я - учениця 9-Б класу стала лауреатом міського конкурсу-виставки сучасної м'якої іграшки в номінації «Інтер'єрна іграшка» (керівник Літвінова В.О.)

Олійник Дар’я - учениця 5 класу посіла І місце в міському конкурсі, присвяченому творчості Лесі Українки в номінації "Малюнок" (керівник Бондаренко Н.В.)

Степась Іван – учень 5 класу від ДЮСШ взяв участь у Чемпіонаті України з кікбоксингу. Виборов золоту медаль і став Чемпіоном України з кікбоксингу (керівник Бондаренко Н.В.)

Мінін Владислав - учень 8-Б класу посів ІІ місце у виставці-конкурсі декоративно-ужиткової творчості "Знай і люби свій край "(керівник Худолій Л.В.)

Муромцева Вікторія - учениця 9-А класу посіла ІІІ місце у виставці-конкурсі декоративно - ужиткової творчості "Знай і люби свій край " (керівник Сидоренко Г.Л.)

Пономарьова Євгенія - учениця 1-А класу посіла ІІІ місце у виставці-конкурсі декоративно-ужиткової творчості "Знай і люби свій край "(керівник Яблуненко Ю.Г.)

Кафтанов Вадим - учень 1-А класу посів ІІІ місце у виставці-конкурсі декоративно-ужиткової творчості "Знай і люби свій край ""(керівник Яблуненко Ю.Г.)

Орзул Софія - учениця 2-Б класу посіла ІІІ місце у виставці-конкурсі декоративно - ужиткової творчості "Знай і люби свій край " (керівник Козаченко Л.О.)

Соловйов Назар - учень 8-А класу посів ІІ місце у виставці-конкурсі з науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» (керівник Дибтан Т.А.)

Романов Владислав - учень 1-Б класу посів ІІІ місце в міському конкурсі «Податки очима дітей» (робота «Вовк та його податок» в номінації «Літературні твори. Казка») "(керівник Швець І.М.)

Голданова Діана - учениця 7 класу посіла І місце в міському конкурсі «Податки очима дітей» (робота «Лісова скарбничка» в номінації «Літературний твір. Поезія.» "(керівник Овчарова В.В.

Панченко Нікалєта - учениця 2-Б класу посіла ІІІ місце в міському конкурсі «Податки очима дітей» (робота «Про податки» в номінації «Літературний твір. Поезія.») (керівник Козаченко Л.О.)

Волошина Валерія, Могілкіна Олеся – учениці 8-Б класу та Сосюра Юлія - учениця 8- А класу посіли І місце у міській квест-грі «Пізнаючи зростаємо!» (керівник Поварчук В.С.)

Кладков Сергій – учень 11 класу посів ІІІ місце в міському конкурсі медіа-проектів "Мій Шевченко" в номінації "Мотиваційний постер" (керівник Сухініна І.А.)

Пономарьова Аліна, Шевцова Катерина та Яменьова Дарья - учениці 11 класу вибороли І місце в номінації "Знавці історії України" у міському конкурсі "Сузірья колискової Донбасу"(керівник Сухініна І.А.).

Євсєєва Наталія - учениця 1-Б класу посіла І місце у міському конкурсі «Природа чарівниця» (керівник Швець І.М.)

Подкова Лана - учениця 3-А класу посілаІІІ місце у міській виставці-конкурсі з початкового технічного моделюванняу номінації «Моделювання та паперопластика» з роботою «Чудовий замок» (керівник Гребенюк С.О.).

Пономарьов Святослав - учень 2-А класу посівІ місце у міській виставці-конкурсі з початкового технічного моделювання в номінації «Моделі різних машин і механізмів» з роботою "Залізний вовк"(керівник Гребенюк С.О.).

Шевцова Катерина - учениця 11 класу посіла ІІ місце у міському конкурсі «Чудовий світ орігамі» (керівник Сухініна І.А.)

Учні 8-А та 8-Б класів вибороли ІІІ місце у міському КВК Юних Інспекторів дорожнього руху. (керівники Азарова С.М., Поварчук В.С.)

Кiлькiсть переглядiв: 469

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.